Serdivan Belediyesi taşınmaz satışı 19 Aralık 2019!
Açık teklif usulü ile yapılacak olan Serdivan Belediyesi taşınmaz satışı 19 Aralık 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Serdivan Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 19 Aralık 2019 Perşembe günü saat 14.30’da başlayarak sırası ile Serdivan Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacak.

Serdivan Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aranacak belgeler;
- Kanuni ikametgah sahibi olması.
- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi odası belgesi,
- Gerçek kişi olması halinde ikametgah, nüfus sureti ve T.C. Kimlik No’su.
- Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,
- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
- Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri vermesi.
- Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, istekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi.
- İsteklinin, ihale şartnamesini ve eklerini okuyup aynen kabul ettiğine dair beyanı.
- 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 6.maddesinde yazılı kimseler ile 83. maddesinde belirtilen şahıslar gerek doğrudan gerekse bir vasıta ile ihaleye giremezler. Bu yasa hükümlerini ihlal ederek ihaleye girenler arttırmaya girmiş ve ihale yapılmış bulunursa geçici teminatı, mukavele yapılmış ise mukavele fesih edilerek kati teminatı gelir kaydedilir

Serdivan Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Serdivan Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181