Yüreğir Belediyesi arsa satışı! 31 Ocak 2019
Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Yüreğir Belediyesi arsa satışı 31 Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Yüreğir Belediyesi arsa satışı 31 Ocak 2019 detayları şu şekilde;
Adana Yüreğir Belediyesi arsa ihaleleri kapsamında yapılacak olan 3 adet arsanın ihalesi 31 Ocak 2019 tarihinde saat 09:30 itibari ile Belediye Encümeni huzurunda Belediye Zabıta Müdürlüğü içerisinde bulunan İhale Salonunda yapılacak.

Yüreğir Belediyesi satılık arsa detayları şu şekilde;


İhale için gerekli belgeler şu şekilde;
a) Kanuni İkametgâh Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden veya Edevlet üzerinden)
b) Nüfus Cüzdanı Sureti (Nüfus Müdürlüğünden veya Edevlet üzerinden)
c) Geçici Teminat Makbuzu (Nakit) veya Teminat Mektubu
d) İhaleye İstekli adına vekâleten katılınıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletname ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri belgelerini getirmek zorundadır.
e) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi
f) Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir Makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekâletname ve imza sirküleri.
g) Telgraf veya faks ile yapılacak olan müracaatlar ve posta yoluyla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
h) İhaleye iştirak edecek firma birlik ve şahısların ihale ilanı ve ihale şartnamesinde istenilen belgeleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilmiş olan esaslara göre hazırlayarak hazırlanmış olan zarfları ihale günü Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne taşınmazın ihale başlangıç saatleri öncesine kadar teslim edilmesi gerekmektedir

Yüreğir Belediyesi arsa satış ihalesi detayları için tıklayınız.

Yüreğir Belediyesi arsa satışı 31 Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Yüreğir Belediyesi arsa ihalesi ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181