İnci Yaşam Nazilli'de 60 ay vade farksız kampanya!
Nazilli'nin merkezinde hızla yükselmeye devam eden İnci Yaşam Konut ve Çarşı Projesi'nin son kampanyası, satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtıldı. 

Yeni Yapının 2017 yılında yapımına başladığı İnci Yaşam Konut ve Çarşı Projesinin 30 Haziran'a kadar devam edecek kampanya lansmanında, 349 bin TL'den başlayan fiyatlar, yüzde 5 Peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme koşullan düzenlenen toplantıda kamuoyu ile paylaşıldı. 

YENİ YAPI, ANADOLU'YA NAZİLLİ'DEN AÇILDI
İnci Yaşam Projesi satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşma yapan Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal, "Ulusal arenada yer alan inşaat firmaları günümüzde Anadolu'ya açılmaya başladı. Bizlere de Nazilli'de proje gerçekleştirmek nasip oldu. İyi ki de oldu. Yeni Yapı olarak en iyisini yapmak mecburiyetindeyiz ve ben Nazilli'nin de en iyisini hak ettiğini düşünüyorum" diye konuştu. 

NAZİLLİ'YE 150 YERLİ YABANCI MARKA GELECEK
Proje'deki ticari alanların yüzde 38'i, konut alanlarının yüzde 32'sinin satışının gerçekleştiğini bildiren Topsakal, "2017'de yapımına başlanan İnci Yaşam projesindeki İnci Çarşı için ise, Nazilli'de olmayan 150 yerli ve yabancı marka ile görüşmelere devam ediyoruz. 1+1 daire tipine yer verilmeyen proje, 2+1,3+1 dairelerin yanı sıra, kendine özge bahçeleri olan 2+1 ve 3+1 dubleks ve özel teras alanlarına sahip çatı dubleks dairelerden oluşuyor. Konutlarda sunulan 24 saat güvenlik, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kafe, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanı gibi imkanlar için İnci Yaşam sakinleri, m2'ye göre değişmekle birlikte aylık ortalama 300 TL aidat bedeli ödeyecek." şeklinde konuştu. 

YÜZDE 43 TAMAMLANDI
Projenin yapım aşamasına ilişkin detayları paylayan Yeni Yapı Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt ise yüzde 43'u tamamlanan yapım aşamasına ilişkin teknik detayları şöyle ifade etti: 'Yer altı otopark katlarına sahip bu tip bir projede, 15 metre derinlikte kazı yapılabilmesi için iş güvenliği tedbirlerini almak gerekir. Bunun için de çevre yollarını kapatmak mecburiyetindeydik. Şehrin merkezinde bulunan bu yollan kapamak için ilgili resmi kurumlardan izinlerin alınması da belli bir süre ve prosedürden geçmemizi gerektirmiştir. Gerekli izinlerin alınmasıyla, saha içinde ve dışında bulunan elektrik, doğalgaz, internet ve atıksu gibi yüzlerce metre alt yapı tesisinin deplase işlemlerinde zorlu ve zaman alan bir süreç yaşadık. Çevre yol ve binaların güvenliği için proje alanı çevresine Uzun Çarşı'nın uzunluğunun 18 katına denk gelen 6 bin metre beton kazık çaktık. Kazıkların güvenle dikeyde durabilmesi için yatayda zemin içine yerleştirilen çelik halatların uzunluğu ise 15 bin metredir ve bu değer Nazilli - Sultanhisar arası yol mesafesine eşittir. 

TESLİM TARİHİ 2019
Bu sistemle temel kotuna inene kadar sahadan 100 bin m3 yani 10 bin kamyon toprak çıkarttık. Deprem bölgesinde bulunan Nazilli'mizde, temel altına 5 bin 500 ton çimentoyu enjekte ettik. Burada şu noktaya dikkat çekmek isterim ki, bu çimento miktarı ile 10 katlı bina inşa edilebilir. Biz böylece temel altında 9 metre derinliğinde bir yapay kaya tabakası oluşturarak su etkisini ve riskini ortadan kaldırmış olduk. Tüm bu işlemler İnci Yaşam projesinin yapı alanının yarısının zemin altında olmasından dolayı yapılmıştır. Şimdiye kadar zemin altında yaptığımız uygulamalarla, kaba inşaatın yüzde 43'ünü tamamlamış durumdayız. Hızla da devam eden projeminizin, planlanan teslim tarihi 2019 yılının ikinci yarısıdır." 

Mustafa  Çelik / Aydın Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181