Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Mardin'in Yeşilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projesi detayları belli oldu.

Vatandaşlarla uzlaşma aşamasında olan Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara kira desteği verilecek. 400 konut, 70 dükkan, 68 harabe, 2 cami, türbe, kuran kursu, taksi durağı olmak üzere toplam 501 hak sahibinin yer aldığı kentsel dönüşüm projesi için ofisler açılacak. 4 kat ile 8 kat arasında değişen yükseklikte blokların tasarlandığı projede şehir mimarisine uygun geniş teraslı ve geniş mutfaklı daireler planlanıyor.

Bloklar arasında 20-30 metrelik mesafenin bulunacağı projede yeşil alanlar oluşturulacak. Ayrıca Mardin Yeşilli kentsel dönüşüm projesinde merkez cami yıkılacak 2.5 katı büyütülecek.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181