Mardin Nusaybin TOKİ 4. etap hak sahipleri belli oldu!
Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Çevre Şehircilik Bakanlığının Nusaybin'de düzenlediği TOKİ konutları 4. Etap kura çekimine katıldı. Nusaybin'de, 12 etapta 5 bin 51 konut, 498 dükkan, 5 cami, 4 taziye evi ve 3 okul inşası yapıldı.

Mitanni Kültür Merkezinde, Fırat Mahallesi 4. etapta bulunan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kura çekimi için düzenlenen törende konuşan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, konut ve iş yerlerinin hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

5 bin konut bitirildi
Konutların kısa sürede bitirildiğine işaret eden Yaman, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında hükümet bu sıkıntıyı kısa süre içerisinde çözdü. Bu sıkıntıları yaşan illerin içerisinde en hızlı çalışanlar burasıdır ve yaklaşık 5 bin konutu Allaha şükür bitirdiler. Konutlar sizin istek ve arzularınıza hitap eden yapılar. İnşallah kısa sürede sizlere verilmiş olacaktır” dedi.

Konutların alt yapısının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığına dikkat çeken Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak da sizlerin seçtiği ama sizlere hizmet vermeyen insanların şehre vermiş olduğu sıkıntılar yüzünden Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri görevlendirdi. Sizlerin arzusu ve isteği ile size hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir olarak bütün alt yapıyı şuanda biz yapıyoruz” diye belirtti.  

Mardin’de huzur sağlandı
Sağlanan huzurla şehre 3 milyonun üzerinden turistin geldiğini kaydeden Yaman, şunları söyledi: “Terörle mücadelede sağlanan başarının ardından Mardin’de bir huzur oluştu. Şuanda 3 milyonun üzerinde turist Mardin’i görmek için geliyor. Bunların bir kısmı da Nusaybin’e geliyor. Burada oteller de açılıyor, esnafın yüzü ve sizin yüzleriniz gülecek. Hem iş, hem istihdam alanı olacak hem de hayatınız daha konforlu hale gelecek”

Konuşmaların ardından, kura çekimine geçildi. İsimleri okunan vatandaşlar, kura çekimin ardından evine kavuşmanın sevincini yaşadılar.

Mardin Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181