Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Mersin 2019!
Konut alıcıları tarafından merak edilen ​Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Mersin 2019 listesini sizler için araştırdık.

Konut alımını kolaylaştımak için başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası konut projeleri Mersin dışında da Türkiye'nin dört bir yanında yer alıyor.Ziraat Bankası başlattığı yeni kampanya ile aktif olarak banka ile çalışan inşaat firmalarından konut satın alacak kişilere faiz oranlarını yüzde 0,98'e düşürdü. 

Sektörü hareketlendirecek olan kampanya kapsamında Ziraat Bankası ile anlaşmalı olan inşaat firmalarından konut alacak kişiler aylık 0.98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi kullanabilecek. Örneğin 500.000 TL tutarlı bir kredi için 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı, 0.05 kredi tahsis ücreti ile konut kredisinin yıllık maliyet oranı % 12,5844’tür. 

İşte merak edilen Ziraat Bankası 0.98 anlaşmalı firmalar Mersin listesi ;

İşte Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Mersin 2019 listesi için tıklayınız.

Uzun yıllardır konut ve inşaat sektörüne yönelik etkin finansal çözümler sunmakta olan Ziraat anlaşmalı konut projeleri Mersin detaylarını sizler için derledik. Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Mersin 2019  ve Ziraat Bankası 0.98 konut kredisi anlaşmalı firmalar Mersin listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hangi tapuya kredi verilir? tıklayınız.
Evin tamamına kredi veren bankalar için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181