Evin tamamına kredi veren bankalar 2019!
Yeni bir ev alacakların merak ettiği evin tamamına kredi veren bankalar 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Konut kredisi kullarak daire alınırken bankalar maksimum evin değerinin yüzde 80'lik kısmını kredi olarak veriyor. Kalan yüzde 20'lik kısım ise peşinat olarak kabul ediliyor. Fakat bazı bankalar sunduğu imkanlar dahilinde peşinat almıyor. Hal böyle olunca da evin tamamına kredi alınmış oluyor. 

Beğendiği evi kaçırmamak için konut kredisi kullanacak olan kişilerin merak ettiği peşinatsız konut kredisi veren bankalar 2019 detaylarını sizler için araştırdık. İşte evin tamamına kredi veren bankalar 2019 listesi;
- QNB Finansbank detaylı bilgi için tıklayınız.
- Akbank detaylı bilgi için tıklayınız.
- Garanti Mortgage detaylı bilgi için tıklayınız.
- Yapı Kredi Mortgage detaylı bilgi için tıklayınız.

Evin tamamına kredi veren bankalar 2019 detaylarını sizler için derledik. Hangi banka evin tamamına kredi veriyor ve peşinatsız ev kredisi veren bankalar 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Evin tamamına kredi alabilirmiyim sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181