Nef Bodrum satış ofisi!
Markalı konut üreticilerinden Nef imzası ile Muğla Bodrum'da Yalıkavak'ta ve Gölköy'de 2 proje hayata geçiriliyor. Nef Bodrum satış ofisi detaylarını sizler için araştırdık.

Nef Bodrum satış ofisi açık adresi şu şekilde; Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla. Muğla/Türkiye. İşte Nef'in Bodrum'daki projelerinin detayları...

Nef Gölköy projesi
44 dönümlük denize sıfır arazi üzerinde 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselecek Nef Gölköy projesi 42 adet villadan oluşacak. Mimar Emre Arolat'ın çizdiği Nef Gölköy projesi arsası üzerinde yere alan 102 çam ağacının hiçbirine dokunulmadan proje inşaatı tamamlanacak. Nef Yalıkavak'ın ardından ikinci Bodrum projesi olan projede Foldhome sistem yer alcak. 

Nef Yalıkavak 
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunan Nef Yalıkavak projesinde 4'ü özel havuzlu SPA suit’i olmak üzere, 40 oda ve 30 markalı suit’ten oluşan 70 anahtar ve 130 yatak kapasitesi yer alacak. 500 daireden oluşan projede gençlere özel sanat merkezi, çocuk denizi, sessiz havuz, çocuk havuzu, aquapark, cids club, su sporları merkezi, yelken kulübü, plaj restoranları ve barları, seyir ve dinlenme terasları, güneşlenme terasları yer alıyor. 100 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 460 metrelik sahil yer alıyor.

Nef Bodrum satış ofisi telefonu: 444 9 633

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181