Nef Reserve Turgutreis projesi geliyor!
Lüks projeleriyle fark yaratan Nef, Bodrum'da Yalıkavak ve Gölköy'den sonra üçüncü projesini Turgutreis'te yapacak. Firmanın 'Rezerve' konseptiyle yaptığı projeler yoğun ilgi ile karşılaşıyor.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef in, lokasyon, fiyat, hedef kitle ve projede kullanılan malzemelerle, lüks segmenti hedefleyen yeni bakış açısı 'Reserve' konseptini Bodrum'da tanıttı. Yeni yatırım merkezi olarak Bodrum'u seçtiklerini anlatan Timur, bölgede Rezerve konseptli üçüncü proje için çalıştıklarını açıkladı.

BANYAN THREE İŞLETECEK 
Nef Yalıkavak ve Nef Gölköy projelerine olan ilgiden memnun olduklarını söyleyen Timur, "Lüks segmenteki Yalıkavak ve Gölköy projelerimizden sonra Turgutreis'te 160 dönümlük yeni bir arsaya önümüzdeki yıl başlamayı planlıyoruz" dedi. Üç tarafı denizle çevrili 116 dönümlük bir yarımadada yer alan Nef Yalıkavak, 398 adet villa ve rezidanstan oluşuyor. Rezidansların tümü deniz görüyor. Nef Yalıkavak, 460 metre uzunluğunda bir sahil şeridine, 2 bin metrekarelik bir kumsala sahip. Erden Timur, lansmana çıkmadan projenin yüzde 60'ını sattıklarını belirterek, "Nef Yalıkavak'ta dünyanın en lüks resort otel zincirlerinden Banyan Tree yer alacak. Banyan Tree, böylece Avrupa'daki ilk otelini de Türkiye'de açmış olacak" diye konuştu.

Nef Reserve'in ikinci projesi ise Gölköy'de hayata geçiyor. Denize sıfır yaklaşık 50 bin metrekarelik arazide 38 villadan oluşacak projenin işletmesini Nef Yalıkavak'ta olduğunu gibi yine Banyan Tree üstleniyor. Erden Timur, Nef Gölköy'ün hiçbir ağaç kesilmeden şekillenen örnek ve prestij projesi olacağını belirterek, "Bu proje için hayatımın projesi diyebilirim. 1.5 yıl uğraştık ve 9 kez projeyi değiştirdik" dedi. Villaların 13'ünün satıldığı Gölköy'de ortalama metrekare satış fiyatını da 6 bin euro. 

Yavuz Karaman / Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181