Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinde konutlar teslim ediliyor!
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın göreve geldiği günden beri üzerinde en çok durduğu konuların başında gelen kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaların bir an önce tamamlanması girişimleri yaz sezonundan beri sonuç veriyor.
 
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın Toplu Konut İdaresi ile sürekli görüşmesi ve kentsel dönüşüm alanının takipçisi olması sonucu yaz sezonu içerisinde yolların asfaltlanmasının çoğu kısmının tamamlanmasının yanı sıra alan içerisinde ki yeşil bölgelerinde hizmete sunulması gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan sosyal donatılardan sosyal tesislerinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirilmesini sağlayan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, geçtiğimiz günlerde trafik eğitim alanı ve gençlik merkezinde incelemelerde bulunarak açılışı için hazırlıkların başlatılması talimatını vermişti.
 
Göreve geldiği Ekim 2017 tarihinden bugüne kadar altyapısından üstyapısına kadar kentsel dönüşümün her konusuyla bizzat yakından ilgilenen ve vatandaşın mağdur olmaması için çaba sarf eden Belediye Başkanı Rifat Özkan, konutlarına kavuşacak olan vatandaşlara güle güle oturmaları temennisinde bulundu.
 
Bu kapsamda 22 Ekim de başlayacak konutların teslimi 30 Kasım’a kadar sürecek. Konut teslim işlemleri bankadan gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanması sonucunda başlayacak.
 
Konutların sözleşme imzalama tarihleri için tıklayınız.

Niğde Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181