Serapark 4 örnek daire!
74 daireden oluşan Serapark 4 örnek daire görsellerini sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çeken Serapark 4 örnek daire görselleri için tıklayınız. 5 bin 530 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede Çocuk oyun alanları, Açık / Kapalı havuz, Güneşlenme terasları, Havuz kafeterya, Mini basketbol sahaları ve dinlenme terasları, Fitness Salonu, Toplantı Salonu, Sauna, Türk hamamı, Sosyal faaliyet odaları ve her daireye 1 adet kapalı otopark imkanı bulunuyor. 3 bloğun yükseldiği projede tüm daireler 4+1 seçeneği ile tasarlandı. Her katta 2 daire olacak şekilde tasarlanan Serapark 4 projesinde hemen teslim daireler konut alıcılarını bekliyor.

Adana yeni konut projeleri arasında bulunan projede daireler brüt 225 metrekare ve 250 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Serapark 4 örnek daire görselleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181