Rize Merkez'de TOKİ aracılığı ile kentsel dönüşüm yapılacak!
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Rize'nin Salarha Kokulukaya Mahallesi ve Yağlıtaş Mahallesinde belirlenen alanlarda yer alan taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.

Verilen karar ile birlikte Rizenin merkezinde kentsel dönüşümün başlayacağı da beli olmuş oldu. TOKİ tarafından yapılacak acele kamulaştırma sonrasında inşa edilecek olan konutlara dolgu alanlarındaki riskli yapılarda oturan vatandaşlar nakledilecek.

Rize Salarha Kokulukaya Mahallesi için yayınlanan Resmi Gazete kararı ve kamulaştılacak alanlara ait harita için tıklayınız

Rize Yağlıtaş Mahallesi için yayınlanan Resmi Gazete kararı ve kamulaştılacak alanlara ait harita için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrah akar 5 yıl önce

Avatar
Emrah akar 5 yıl önce

Evim var

Avatar
Tarık bana sopoz 5 yıl önce

Kuru bu evlerimiz var bedava almaya kalkmayın biz sınırlı adamlar iz amana aman bizi tatmin etmeseniz biz çıkmayız bubu bilin dağdan gelip bagdakine yanasmyim cikaramassiniz bizi tokick

banner182

banner181