Rize Hemşin TOKİ Evleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Rize Hemşin TOKİ Evleri 2019 detaylarını sizler için derledik.

106 konuttan oluşacak olan Rize Hemşin TOKİ Evleri 2019 projesinin ihalesi 4 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde gerçekleştirildi.

Rize İli Hemşin İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek olan Hemşin TOKİ Evleri ihalesi kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işide yapılacak. Ayrıca TOKİ Rize Hemşin projesi kapsamında 1 adet kaymakamlık konutu, 1 adet kreş, 24 adet dükkan ve ısı merkezi inşa edilecek.

Rize Hemşin TOKİ Evleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Rize Hemşin TOKİ konutları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
RizeHemşin TOKİ ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hazır 7u 5 yıl önce

TOKİ evlerine kayıtlar ve başvurular ne zaman Rize Hemşin

Avatar
Yusuf birlik 5 yıl önce

TOKİ evlerine kayıtlar ve başvurular ne zaman Rize Hemşin

Avatar
Yusuf birlik 5 yıl önce

TOKİ evlerine kayıtlar ve başvurular ne zaman Rize Hemşin 1 artı 1 yapılacak mı ve ne zaman müracaat edecekler tarih belli mi Lütfen belli O zaman bize bildirim

Avatar
Şahabettin Şemsi.ferah 2 yıl önce

Daire satışları nezaman yapılacak.şartlar uygun olursa ev almak istiyorum

Avatar
Şahabettin Şemsi ferah. 2 yıl önce

Bize bilgi verilmesini önemle arzederim.0532 266 42 89

banner182

banner181