Univa Sakarya fiyatlar!
126 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen Univa Sakarya fiyatlar belli oldu.

28 bin 352 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 512 bağımsız birim ve 1024 oda yer alıyor. Kampüs şeklinde tasarlanan ilk özel öğrenci evi projesi Univa Sakarya fiyatlar 145 bin liradan başlıyor. Erkanlı Grup, Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da konumlandırılan projede 2 bin 424 yatak bulunuyor. Dairelerin 45 metrekare ve 90 metrekare şeklinde tasarlandığı projede 60 bin metrekarelik inşaat alanı yer alıyor.

Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olan halı saha, basketbol sahaları, havuz, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, konser ve gösteri alanları, barbekü, Dinlenme Alanları, açık hava sinemaları, peyzaj alanları, Spor salonları ve spor stüdyoları, kafe & restorant, spa, kapalı havuz, çalışma ve bilgisayar odaları, lounge alanları, tv ve oyun odaları, kareoke, konferans odaları, mağazalar, market, fotokopi merkezi, kuaför, kuru temizleme, çamaşır & ütü odası, sanat ve müzik odası, depolama sistemi, revir, kapalı otopark, aileler için kısa süreli konaklama imkanı bulunuyor.

Univa Sakarya fiyatlar ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181