Vezirköprü TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Vezirköprü TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Vezirköprü TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde; Samsun Vezirköprü TOKİ kura sonuçları listesini belirleyen kura töreni 28 Aralık 2018, Cuma günü Vezirköprü Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Bu kapsamda TOKİ Samsun Vezirköprü kura sonuçları listesi ilerleyen zamanda belli olacak.

Samsun’un Vezirköprü İlçesi Nalbantlı Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” çerçevesinde inşa edilen Samsun Vezirköprü TOKİ çekiliş sonuçları neticesinde 108’i 2+1 ve 132’si ise 3+1 planında 240 konutun hak sahipleri belli oldu. Proje genelinde 504 konutun yanı sıra 16 dükkân, 5 ticaret merkezi ve 2 sosyal tesis bulunuyor.

Vezirköprü TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181