Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihi bugün başlıyor!
213 adet 2+1 planında alt gelir grubu konut ve 216 adet 3+1 planında orta gelir grubu konutun bulunduğu Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihi bugün başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihi şu şekilde; 23 Mayıs 2018 - 01 Haziran 2018 tarihleri arasında başvurularının alınacağı projede alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için ise başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. TOKİ projesinde toplam 429 daire konut kuralı olarak satışa sunulacak. 

Sivas Merkez Yenimahalle Konut projesi kapsamında hayata geçirilen projeye yeterli başvuru geldiği taktirde kura çekimi yapılacak. Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde başvurular T. Halk Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Başvuruları 4 kategoride kabul edilecek;
1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)
2)“En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi
3)“Emekli Vatandaşlar” kategorisi
4)“Diğer alıcı adayları” kategorisi

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sivas Yenimahalle TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Sivas Yenimahalle TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

​Sivas Yenimahalle TOKİ fiyat için tıklayınız.

​Sivas Yenimahalle TOKİ alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

​​Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181