Tapu parsel pafta sorgulama!
Tapu parsel pafta sorgulama ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Parsel sorgulama 2018 hizmeti ile bir çok kişi tapu parsel sorgulamasını kolaylıkla yapabiliyor.

Tapu parsel pafta sorgulama için artık harita kadastro ve imar uygulama birimlerine gitmeye gerek kalmıyor. Arsa ve arazi sahibi olan kişilerin parsel sorgulama işlemleri artık çok kolay bir hale getirildi. Bu işlem Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve e-devlet resmi internet sayfaları üzerinden online olarak rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesi olan 'https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/' adresinden online olarak yapılan tapu kadastro sorgu işlemi adres girerek direk arsa veya arazinin olduğu konum görülebiliyor. Bu uygulama sayesinde tapu kadastro sorgulama uydu görüntüleri kolaylıkla sağlanıyor. Online olarak rahatlıkla ülaşılan bu üygulama ile komşu parselleri göstermeden, mesafe ölçmeye kadar geniş bir özellik menüsü yer alıyor.

Ayrıca Tapu kadastro parsel sorgulama 2018 e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. E devletin resmi sitesi olan 'https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/' adresinden yapılan tapu parsel sorgulama için Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi’ne kayıtlı olmak gerekiyor. 

TAKBİS’e T.C. Kimlik Numarası kayıtlı olan kişilerin kullanabildiği bu uygulama için e devlet sistemine T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapmak gerekiyor. Sisteme girdikten sonra e-Hizmetler bölümünden Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü seçeneklerinden Tapu Bilgileri Sorgulama bölümüne giriş yapılarak parsel bilgilerine ve harita görüntüsüne ulaşılıyor.

Tapu parsel pafta sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan yılmaz 5 yıl önce

Avatar
Kenan yılmaz 5 yıl önce

Avatar
Süleyman Gül 5 yıl önce

Avatar
Süleyman Gül 5 yıl önce

Yukarı boran kütüklü mezrası

banner182

banner181