Dar gelirliye TOKİ müjdesi 2019!
Dar gelirliye Toki müjdesi 2019 detaylarını sizler için araştırdık. 

Dar gelirliye Toki müjdesi 2019 kapsamında 67 ilde 50 bin konut inşa edilecek. Dar gelirliler için Toki projelerinde 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek. 6 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayan Toki sosyal konut 2019 kapsamında talep toplama işlemleri Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından 19 Nisan'a kadar yürütülecek.

Toki 50 bin konut projesi başvuru formu için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 şeklinde konutların yer alacağı 50 bin konut kapsamında yapılacak projeler İstanbul, Ankara ve İzmir dahil toplam 67 ilde inşa edilecek. Kira öder gibi ev sahibi olunacak olan Toki sosyal konut projesi ile 67 ilin dışında kalan 14 il içinde arsa üretimi ve proje etüt çalışmaları yapılıyor.

Dar gelirliye Toki müjdesi 2019 detayları sizler için derledik. Dar gelirliye konut müjdesi 2019 dışında ayrıca Emlak Katılım Bankası aracılığı ile hayata geçirilecek olan Sosyal Kiralık Konut detayları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut başvuru ücreti için tıklayınız.
Toki 50 bin konut fiyatları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin sosyal konut projesi ödeme planı ve detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181