Emekliler için TOKİ başvuruları yarın sona eriyor!
50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekliler için Toki başvuruları yarın sona ediyor.

Başvuru tarihi revize edilerek 26 Mart 2019'da başlayan emekliler için Toki başvuruları 5 Nisan'da sona erecek. Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan toki 50 bin konut emekli başvurusu belgeleri detayları şu şekilde;
- Kimlik Fotokopisi,
- Emekliler, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazıyı, ibraz edecek

8 Nisan'da en az yüzde 40 engelli vatandaşlar için başvuru tarihi başlayıp 12 Nisan'da son bulacak. 15 Nisan'da ise şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri için başvurular başlayıp 19 Nisan'da sona erecek.

50 bin konutun inşa edileceği Toki sosyal konut 2019 başvuru kapsamında talep toplama işlemleri Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından yürütülecek. 2+1 ve 3+1 konutların inşa edileceği Toki 50 bin sosyal konut projesi ile 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek. Toki talep toplama 2019 kapsamında daire fiyatları şu şekilde olacak.
2+1 konutlar için fiyatlar 116 bin 400 liradan başlarken,
3+1 konutlar için ise fiyatlar 170 bin 720 liradan başlayacak.

Emekliler için Toki başvuruları detaylarını sizler için araştırdık. Toki emekli başvuru tarihi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut başvuru formu için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181