TOKİ başvurusunda ikamet şartı aranıyor mu?
Yeni bir ev sahibi olmak isteyen birçok kişinin merak ettiği Toki başvurusunda ikamet şartı aranıyor mu sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) orta ve alt gelir grubu vatandaşları kolaylıkla ev sahibi yapıyor. TOKİ Türkiye'nin bir çok şehrinde konut projesi üretiyor ve hayata geçirilen konut projeleri ile binlerce vatandaş ev sahibi olma fırsatı yakalıyor. Peki toki ilçe ikamet şartıı aranıyor mu ?

Toki başvurusunda ikamet şartı aranıyor mu​ sorusunun detayları şu şekilde;
Farklı büyüklük ve seçeneklerde konut üretimi yapan Toki başvurusunda ikamet şartı kuralı şatışlarda veya alt gelir grubu projelerinde aranıyor. TOKİ'nin bu şartında ikamet ediyor olmak ya da nüfusa kayıtlı olmak gerekiyor. Toki tarafından açık satışa sunulan projelerde ise ikamet ya da nüfusa kayıtlı olma şartı aranmamaktadır. Ancak duruma göre bu şartlar bazan uygulanmaktadır ve bunun bilgisi projenin satış duyurusunda açıkça yazmaktadır.

Toki başvurusunda ikamet şartı aranıyor mu​ sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki 1 yıl ikamet şartı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181