TOKİ dar gelirliler için konut 2019!
TOKİ dar gelirliler için konut 2019 listesini sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin dört bir yanında toki dar gelirli projeleri üretilmeye devam ediyor.

TOKİ bazı konutlarını ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuyor. Açık satış kapsamında yer alan konutlar için başvuru yapılmadığı gibi kura çekimi de yapılmıyor.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan toki dar gelirli evleri kapsamında yer alan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve açık satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Şubat ayı toki dar gelirli 2019 ve TOKİ dar gelirliler için konut 2019 listesi;


TOKİ dar gelirliler için konut 2019 listesini sizler için derledik. toki dar gelirli iller ve toki 2019 dar gelirli ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
TOKİ emekliye ev 2019 detayları için tıklayınız.
TOKİ hangi illerde konut yapacak 2019 sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181