TOKİ destek hattı telefon numarası!
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki destek hattı telefon numarası detaylarını sizler için araştırdık.

Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konutlar üreten Toki Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi ve satışına devam ediyor. Satış duyurularında açıkladığı tarihlerde her proje için ayrı ayrı başvuru toplayan TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen kişiler bilgi almak için iletişim bilgilerini araştırıyor.

Toki destek hattı telefon numarası detayları şu şekilde;
Toki danışma hattı tel numarası : 444 8654

TOKİ'nin merkez binası Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent - Çankaya / ANKARA adresinde yer alırken, hizmet binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde yer alıyor.

TOKİ telefon numarası Ankara: 0(312) 565 20 00
TOKİ telefon numarası İstanbul: 0(212) 495 40 40

Toki destek hattı telefon numarası detaylarını sizler için derledik. Toki destek hattı iletişim ile ilgili gelişmeler ve haberler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181