TOKİ ödemeleri 2019!
Birçok TOKİ konut sahibinin merak ettiği Toki ödemeleri 2019 detaylarını sizler için derledik.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ projelerinde evler peşin fiyatına taksitle satılıyor ve herhangi bir vade farkı oluşmuyor. Ancak 6 ayda bir yani yılda iki kez taksitler enflasyon oranında arttırılıyor. Alt gelir grubu satışlarında bir önceki 6 aylık Üfe, Tüfe veya memur maaş zammından düşük olan baz alınırken, orta gelir grubu satışlarında ise bir önceki 6 aylık memur maaş zammı baz alınarak artış yapılıyor.

Toki ödemeleri 2019 detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan toki 2019 ödemeleri kapsamında taksit artışı yüzde 4 oranında sabitlendi. Alt gelir grubu taksitlerine 2019 yılında yüzde 4 oranında artış uygulanırken, orta gelir grubuna ise Ocak’ta yüzde 5 ve Temmuz’da da yüzde 5 zam uygulanacak. Toki 2019 yılı taksit hesaplama detayları için tıklayınız.

TOKİ'den konut sahibi olan kişiler güncel Toki taksit ödeme tablosu detaylarını 'https://taksit.toki.gov.tr/' adresinden öğrenebildikleri gibi artık 'https://www.turkiye.gov.tr/toki-taksit-odeme-plani-sorgulama' adresinden de online takip edebilecek. Toki taksitleri nasıl ödenir sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Toki ödemeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 toki ödemeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esma boy 5 yıl önce

çekilişe katılmak için bankaya yatan paralar ne zaman iade edilecek

banner182

banner181