Yozgat TOKİ kurasız satışta olan evler!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yozgat TOKİ kurasız satışta olan evler detaylarını sizler için araştırdık.

İşte Yozgat TOKİ kurasız satışta olan evler listesi;

Yozgat Merkez Medrese kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Yozgat Medrese TOKİ'de 124 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 30 Temmuz 2018 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında açık satışta olacak.

Yozgat Akdağmadeni Oluközü Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Yozgat Akdağmadeni TOKİ'de 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam eden Açık Satış Kampanyası 28 Eylül 2018 tarihine kadar uzatılmış olup toplam 61 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışı sürüyor.

Yozgat TOKİ kurasız satışta olan evler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181