TOKİ Ereğli Korubaşı Mahallesi'nde 334 konutun temelini atacak!
Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şube Başkan Vekili Saip Erarslan, Korubaşı Mahallesi'nde emekliler için yapılacak TOKİ konutlarının temel atma sürecine girildiğini söyledi. Erarslan beraberinde Şube Yöneticileri ile Önder Gazetesi'ni ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü.

Korubaşı'nda 334 konut projesinde önemli aşamalardan geçtiklerini anlatan Erarslan, "Süreci yakından takip ediyoruz. İnşallah kısa süre sonunda inşaatın temeli de atılacak. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olarak destek veren Ereğli Kaymakamımız Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, Milletvekillerimiz ve siyasi partilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 3 yıldır inşaatı devam eden Ankara, Kızılay'daki misafirhanenin hizmet vermeye başladığını, üyelerin uygun fiyata burada konaklayabileceğine dikkati çeken Erarslan ayrıca Afyon'da bir tesis ile görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi. Ziyarette ilçe gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu. 

Önder Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181