TOKİ Zonguldak Basın Sitesi hak sahipleri kura ile belirlendi!
İlimiz ve ilçelerinde çalışmakta olan Basın Mensuplarımız için Valiliğimiz ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin öncülüğünde TOKİ tarafından yapılan 110 daireli “ Basın Sitesi” nin  kura çekimi Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, Belediye Başkanı, Sayın Muharrem AKDEMİR ve TOKİ yetkilileri ile  hak sahibi basın mensuplarının  katılımıyla  yapıldı.
 
Valimiz Erdoğan BEKTAŞ , kura çekilişinde yaptığı konuşmada “ ev sahibi olmanın herkesin en içten dileği  olduğunu ifade ederek, mütevazi  gelirleriyle   yaşamını sürdürmekte olan basın mensuplarının böyle bir proje ile ev sahibi olmaları büyük bir başarı örneğidir dedi.
 
İnanınca çözümsüz hiçbir işin kalmayacağını vurgulayan Vali BEKTAŞ, TOKİ’nin zor işleri başardığını da belirterek, projenin hayata geçirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti ve  basın mensuplarının evlerinde huzur ve mutluluk içerisinde  güle güle  oturmalarını diledi.

Zonguldak Valiliği

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181