Dreamlife Konutları Çekmeköy'de yükseliyor!
Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy Dreamlife Konutlarında inşaat başladı.

%70’i yeşil alana ayrılan 
Dreamlife Konutları’nda, doğanın tam ortasında, 62 m² ila 220 m² arasında değişen daire seçenekleriyle faklı yaşam alternatifleri bir arada sunuluyor.

Tüm yasal izin ve ruhsat süreçleri tamamlanarak yeni yılla birlikte inşaatı başlayan 
Dreamlife Konutları, İstanbul Anadolu Yakası’nın yatırım gözdesi Çekmeköy Alemdağ mevkiinde, hem orman ile iç içe hem de şehir merkezine ve ana arterlere erişimin çok kolay olduğu bir bölgede konumlanıyor. TEM Otoyolu’na 5 dakika, Boğaz Köprüsü ve 1. Çevreyoluna 15 dakika, Maslak ve Levent'e ise 17 dakika mesafede yer alan Dreamlife Konutları'ndan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım sadece 20 dakika sürüyor. Projenin hemen yanında ise yeni yapılan Çekmeköy Devlet Hastanesi ile Kültür Merkezi bulunuyor.

İş hayatının ve günlük yaşamın stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için özel bir fırsat sunan 
Dreamlife Konutları’nda; açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra mis kokulu eşsiz çam ormanı ile çevrili, her zevke ve ihtiyaca uygun 1+1, 2+1 ve 3+1 Normal Kat, 2+1 ve 3+1 Bahçe Dublex Katı ile 3+1 , 4 +1 ve 5+1 Dublex daire seçenekleri yer alıyor.

Mülkiyeti kendilerine ait arsa üzerinde Avrasyaİnt & Reform Yatırım proje ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen ve % 50’si kısa sürede ön taleple tükenen 
Dreamlife Konutları, metrekaresi 3.500 TL’den başlayan fiyatlar ve “Kişiye Özel Ödeme Planı” ile satışa sunuluyor. 89 konutluk butik projenin tüm fonksiyonlarıyla, 2017’nin birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dreamlife Konutları satış ofisi için tıklayınız.

Dreamlife Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Dreamlife Konutları fiyat bilgisi için tıklayınız.

Dreamlife Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Dreamlife Konutları İletişim!
Telefon: 444 65 83
Web: www.dreamlifekonutlari.com 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181