Nef lüks yaşam trendini bu proje ile Kandilli'ye getirecek!
Lüksü kim sevmez! Herkes lüks markalardan giyinmek, lüks yerlerde yiyip içmek, gezmek ister. Ama artık çoğumuza bu da yetmiyor; her şeyde olduğu gibi yaşadığımız yerde de lüksü arıyoruz. Sakın bundan, evimizi lüks bir markanın ürünleriyle donatmak istediğimiz anlaşılmasın; çünkü dünyada artık trend, 'luxury living' yani lüks yaşam. Bu da; içine girdiğiniz nevresim takımının, üstüne uzandığınız koltuğun, banyodan çıkınca sarındığınız bornozun lüks markadan olmasının değil; bizzat evinizin kendisinin lüks bir markanın imzasını taşımasının moda olduğu anlamına geliyor.

ORTAK KULLANIM İÇİN YALI VAR
Dünyanın en gözde şehirlerinde birer birer artan bu evlerin bir benzerinin de Türkiye'de yapılacağını biliyor muydunuz? Projeye imza atacak firma kimsede şaşkınlık yaratmayacak. Çünkü firma; 'fold home' adı verilen ortak yaşam alanlı bina anlayışını Türkiye'ye kazandırmasıyla tanınan ve birbirinden ilgi çekici projelere imza atan Nef.

Duyduğumuza göre; Nef'in çok konuşulacak ve Türkiye'de bir ilk olacak olan 'luxury home' projesi, Kandilli bölgesinde yükselecek. Projeden ev alanlar, bir de Kandilli'nin en gözde yalılarından birisini kullanabilecekler.

Şimdi gelelelim asıl bomba habere! Nef'in bu yeni projesinin tasarımını ise, dünyada lüks deyince akla gelen üç-dört markadan ikisi olan Missoni ya da Etro üstlenecek. Nef yetkililerinin, her iki markayla da görüşme halinde olduğu ve ikisinden biriyle kısa zamanda el sıkışacağı söyleniyor.

Her ikisi de İtalyan markası olan Missoni ve Etro, lüks yaşamın sembolleri olarak biliniyor. Etro, hazırladığı ev koleksiyonlarıyla insanların evlerini renklendirmekle yetinmeyip luxury living alanında daha çok yer almak için artık yaşam alanları da tasarlamaya karar vermiş. Missoni ise bunu çoktan yapmış bir marka.

LÜKS YAŞAMDA SINIR YOK
Misoni'nin Miami'de tasarladığı Missoni Baia adlı proje, luxury living anlayışının en özel örneklerinden biri olarak gösteriliyor. Miami'nin en güzel koylarından biri olan Biscayne'de yükselen proje, 57 katlı. Miami'de bir benzerinin daha olmadığı söylenen bina, özellikle ortak yaşam alanlarıyla fark yaratıyor. Binanın beşinci ve yedinci katlarına konumlanan ortak yaşam alanlarında; medya odası, güzellik salonu, çocuk oyun odası, koya bakan bir spor salonu, açık havada tenis sahası, Miami'nin en büyük SPA'sı, yoga odasının yanı sıra bina sakinlerinin minik ev arkadaşları için pet SPA bile yer alıyor! Biri müthiş bir deniz manzarasına sahip olan, diğeri olimpik ölçülerde üç görkemli havuz da yine bina sakinlerinin ortak kullanımı için hazırlanmış. Projenin her yerinde; lobisinde, koridorlarında, çocuk oyun odasında, hatta havuz başındaki şezlonglarda bile Missoni'nin dünyayı kendine hayran bırakan tasarım anlayışını ve lüksün hayat buluşunu görebiliyorsunuz.

İşte bu lüks yaşam, çok yakında Boğaz'da da kendini gösterecek. Bize sadece, bekleyip Nef'in Missoni ile mi, yoksa Etro ile mi el sıkışacağını görmek kalıyor.

Eylem Biliç / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181