Velvet Towers Fikirtepe'de yükseliyor!
250 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen projede toplam 1250 konut yer alıyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayat geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı bulunuyor. Velvet Towers’da 1+0’lar 40 metrekare, 1+1’ler 60 ve 65 metrekare,2+1’ler 80 ve 90 metrekare, 3+1’ler 115 ve 135 metrekareden meydana geliyor. Projede bunlara ek olarak 12 adet de 430 metrekare büyüklüğünde penthouse yer alıyor.

Velvet Towers lokasyon olarak E5 karayolu ile Bağdat Caddesi arasında Göztepe minibüs yoluna 100 metre mesafededir. Ulaşım olanakları bakımından E5 karayoluna 1, Boğaziçi Köprüsü’ne 4, TEM otoyoluna ve Kadıköy merkeze 2, Bağdat Caddesi’ne 1.5, Sabiha Gökçen Havaalanınaise 29 km mesafede. Toplu ulaşım hatlarının üzerinde yer alan projemiz metroya 700,metrobüse 300 metre mesafede yer almakta. Aynı zamanda Marmaray’a 1.5 Kadıköy Vapur İskelesi’ne ise 2 km uzaklıkta konumlanmakta.

Projede;
*Açık ve kapalı yüzme havuzları,
*Sauna, hamam, fitness hobi ve Oyun salonları,
*Açık spor alanları,
*Yürüyüş parkurları,
*Çocuk oyun alanları,
*Her daire için kapalı otopark,
*24 saat güvenlik bulunmakta.

Bin 500 metrekare ticari kiralanabilir alana sahip olan projede tüm bloklar 6. kat itibari ile Adalar, Kalamış Marina, tarihi yarım ada, Bakırköy sahil yolu, Beşiktaş sahili,boğaz girişi, Çamlıca tepeleri ve Ataşehir Finans Merkezi manzaralı.

Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren PalmaD’oro May İnşaat'ın daha önce gerçekleştirdiği projeler arasında; Taşdelen PalmaD’oro May, Ümraniye'de Ekşioğlu Evrensel 1 Sitesi ve Evrensel 2 Sitesi Paradice City, Ataşehir'de La maison sitesi yer alıyor.

Velvet Towers İletişim!
Adres: Eğitim Mahallesi Muratpaşa Caddesi Göztepe – Kadıköy – İstanbul
Telefon: 444 0 292
Web: www.velvettowers.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181