Prestij Optimum nerede?
990 dairenin yer aldığı Prestij Optimum projesi Bursa'nın Demirtaş ilçesinde yer alıyor. Bakyapı İnşaat imzası taşıyan projede 2+1 ve 3+1 normal dairelerin yanı sıra dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.

Osmangazi ilçesinin gelecek vaat eden bölgeleri arasında yer alan Demirtaş'ta yükselen Prestij Optimum, 1.etap satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temel sistemi ile yükselecek olan Bakyapı Prestij Optimum, konvansiyonel inşaat tekniği ile tamamlanacak. Projede 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

 Ayfer Erdoğan/EmlakSayfasi.com.tr

BAKYAPI'DAN YENİ PROJE; 120 AY VADELİ 159 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA! BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bakyapi prestij optimum 8 yıl önce

Yasemin park ile bursa modern evlerinin önündeki yola cephe olan büyük araziye yapılıyor. Proje çok güzel.

Avatar
demiry 8 yıl önce

Panayır bölgesi yasemin park evleri ile bursa modern evlerinin yanına yapılıyor.

Alpiş de orada büyük bi proje yapıyor. Şimdi bakyapi Da prestij optimum projesini yapıyor. Ağaoğlu da o bölgede yapacakmis.

Avatar
Hasan 8 yıl önce

Yasemin park evlerinin ana yol olan bölgesini yoksa ara yol olan doğanlar tarafından yapılacak acaba evler bilgi verebilirmisiniz.

Avatar
Huseyin 8 yıl önce

Yasemin park ve bursa modern evlerinin ana yol a sifir olan bölgesine yapılacak. Bursa modern evlerinin tam onune denk geliyor. Yola sıfır.

Avatar
Huseyin 8 yıl önce

Yasemin park ve bursa modern evlerinin ana yol a sifir olan bölgesine yapılacak. Bursa modern evlerinin tam onune denk geliyor. Yola sıfır.

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Projenin görselini nerden gorebiliriz?

Avatar
Bakyapi optimum projesi 8 yıl önce

Adliye nin o bölgeye taşınacak olmasi(inşaat basladi) bolgeyi hareketlendirecektir. Bakyapi yaş yere yatmaz.

Misafir Avatar
NY 8 yıl önce @Bakyapi optimum projesi

Adliye inşaatı nereye başladı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bakyapi prestij optimum 8 yıl önce

Proje çok iyi.Ayrica yeni yapılan bağlantı yolu sayesinde direk çevre yoluna bağlanıyor.Arabayla acemlere 10 dk sürmüyor.anatolium,terminal,ikea 5dk.

banner182

banner181