Hadımköy'e yapılan yatırımlar artıyor!
İstanbul'un Hadımköy bölgesi sanayi yatırımlarını da konut yatırımlarını da hızla kendisine çekiyor. Bölgeye son olarak dev bir sanayi sitesi yapılması için iki şirket harekete geçti. Bakırcı Yapı ve Buket İnşaat, güçlerini birleştirerek 600 milyon liralık Eurozon Sanayi Sitesinin hazırlıklarına başladı. Toplamda 140 bin metrekarelik satılabilir alanın yer alacağı proje 7 kattan meydana gelecek. Avan projesi onaylanan Eurozon Sanayi Sitesi, sonbaharda hayat bulacak. Sanayi sitesi Hadımköy başta olmak üzere Büyükçekmece. Beylikdüzü, Çatalca aksında ihtiyaç duyulan modern bir tesis olarak yatınmcıların beğenisine sunuldu.

İstanbul Hadımköy bölgesi, konut proje üreticilerinin de göz ardı etmediği bir bölgeye dönüştü. Özellikle Büyükçekmece Gölü manzaralı konut projelerinin öne çıktığı bölgede KİPTAŞ, üç etaptan oluşan konut projesine hayat verdi. Benna İnşaat Yeni İstanbul projesini hayata geçirdi. Bölgede SOYAK ile Avrupa Konutları'na ait konut arsalan da yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Ambarlar ihalesini kazanan Akzirve Grubu da buradaki işletmeleri Hadımköy'e taşıyacak. Hadımköyde ulaşıma dönük ihtiyaçlara cevap verilmesi bir taraftan sanayiye dayalı iş imkânlarını artımken öte yandan bölgedeki konut projelerine de ilgiyi artınyor. Özellikle Beylikdüzü'nden bu tarafa kayan sanayinin beraberinde getirdiği nüfus hareketi Hadımköyde kalıcı bir yapıya dönüşecek.

Yeni Birlik Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181