Osmangazi Belediyesi'nden ‘Her Köye Park ve Spor Tesisi’!
Osmangazi Belediyesi’nin ‘Her Köye Park ve Spor Tesisi’ projesi kapsamında Karabalçık Mahallesi’nde yapılan futbol sahası, fitness aletleri ve oturma alanı hizmete açıldı.
 
Yapmış olduğu hizmet ve projelerle köyleri yeniden cazibe merkezi haline getiren ve kentten köye göçün önünü açan Osmangazi Belediyesi, Karabalçık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan futbol sahası ve fitness aletleri ile oturma alanını hizmete açtı. 4 bin 680 metrekare alan üzerine kurulan yatırımlar, Karabalçık Mahallesi için yeni bir sosyal alan oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, belediye başkan yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Düzenlenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Köylerimizin tekrardan cazibe merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 yılında çıkan Bütünşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçerek Osmangazi Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren köylerimizin eksikliklerini tamamlamak için yeni projeler geliştirdik. Bu projelerin başında da ‘Her Köye Park ve Spor Tesisi’ projemiz yer alıyor. Yaz aylarında Uludağ eteklerinde yer alan köylerimizde yapımını tamamladığımız parkların ve spor tesislerinin açılışını yaptık. Dönem sonuna kadar hizmet götürmediğimiz köyümüz kalmayacak. Her köyümüze ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarda bulunacağız. Karabalçık Mahallemize güzel bir futbol sahası inşa ettik. Etrafındaki fitnes aletleri, yürüyüş yolları ve oturma alanı ile merkez mahallelerimizde dahi olmayan hizmetleri bu mahallemize taşıdık” dedi.
 
“HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ DESTEKLE ÇALIŞIYORUZ”
Mahalle sakinlerinin yapılan yatırımlara sahip çıkmasını ve uzun sürek ayakta tutmasını isteyen Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında her alanda hizmet üretiyoruz. Bu hizmetleri de halkımızdan aldığımız destek ile yapıyoruz. Verdikleri desteklerden dolayı tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün açılışını yaptığımız Karabalçık Mahallemize kazandırdığımız futbol sahası ve diğer yatırımların da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ve Büyükşehir Başkan Vekili Abdullah Karadağ da yaptıkları konuşmalarda Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla köyden kente göçün son bulduğuna dikkat çekti.
 
Açılış töreninin ardın Başkan Dündar ve protokol üyeleri futbol sahasını gezerek penaltı atışı yaptı.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181