'AVM yatırımcılarının gözü Anadolu'da!'
Aziz Torun, büyükşehirlerde alışveriş merkezi (AVM) yapımının artık eski hızıyla devam etmediğini söyledi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, büyükşehirlerde alışveriş merkezi (AVM) yapımının artık eski hızıyla devam etmediğini belirterek, buralarda yeterince AVM yapıldığını söyledi. AVM yatırımcılarmm rotasını Anadolu'ya çevirdiğini dile getiren Aziz Torun, "AVM yatırımcıları Anadolu'ya gidiyor, Anadolu'da AVM olmayan illere" şeklinde konuştu.

En güvenli yerler
AVM yatırımının bir şehre kültür götürmek anlamına geldiğini vurgulayan Aziz Torun, "AVM aslında şehre sinema, çocuk eğlence mekanı gibi sosyalleşmeyi de götürüyor. Onun için şehirleşme bakımından da önemli" dedi. Terör olayları nedeniyle AVM'lere girişlerde düşüş olduğunu vurgulayan Torun, "Ama bunları geçici kabul ediyoruz. Çünkü bir bakıma AVM'ler de en güvenli yerler. Yani her yer, aynı riski taşıyor" diye konuştu. 

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181