Ağaoğlu, 'İki gündür izdiham var, stoklar biter'!
15 Temmuz'daki kanlı darbe teşebbüsünün ardından konut sektörünü canlandırmak amacıyla Emlak Konut GYO tarafından başlatılan tarihi kampanya iki günde satış ofislerinde izdiham yarattı. Bloomberg HT canlı yayınında sektörü değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 1 Ağustos'ta başlayan kampanyanın meyvelerini 2 gün içinde toplamaya başladıklarını belirterek, "İki gündür satış ofislerimizde izdiham var" diye konuştu.

STOKLAR 15 GÜNE BİTER
Kampanyanın 31 Ağustos'a kadar süreceğini ancak, 2 günlük tabloya göre ayın yarısına gelmeden stokları bitirmeyi önördüklerini ifade eden Ağaoğlu, "Tüm şirketler kârlanndan feragat ediyor. İş hayatında her zaman para kazanmak zorunda değiliz" dedi.

Yüzde 0.70 faiz ve 120 AY VADEYLE 
EMLAK Konut GYO'nun TÜFE'li Satış Kampanyası'yla yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olmak mümkün. Tarihi kampanyayla 30 projede 15 bin konut ve ticari alan satışa sunuldu. Şirketlerin de büyük destek verdiği bu kampanya 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. 

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181