Ayse Yapı'dan 'Vogue' markalı 6 yeni proje geliyor!
İstanbul'da konut projesi üreten Ayse Yapı'dan 'Vogue' markalı 6 yeni proje geliyor. Halihazırda 'Vogue' markasıyla hayata geçirdiği 2 projeye devam eden Aysa Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında toplam 6 yeni projeye başlayacak.

'Vogue' markası ile konut üreten Ayse Yapı'nın Anadolu Yakası konut projeleri arasında Vogue Çengelköy ve Vogue Göztepe yer alırken Avrupa Yakası konut projeleri arasında Vogue Çağlayan, Vogue Dolapdere, Vogue Galata 1 ve Vogue Galata 2 projeleri bulunuyor. Ayse Yapı'nın planlanma aşamasında olan bu 6 projesi Çengelköy, Göztepe, Beyoğlu ve Çağlayan'da inşa edilecek.

Avrupa yakasında hayata geçirdiği konut projesi olan Vogue Bomonti'nin inşasını sürdüren Ayse Yapı'nın devam eden projeleri arasında ofis projesi olan Vogue Business Center'de yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181