Folkart İzmir'de devam eden 13 projesi ile 4,4 milyar TL yatırım yaptı!
Bu yıl 18-27 Ağustos günleri arasında düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru olan Folkart, inşaattan kültür sanata kente kazandırdığı değerlerle dikkat çekiyor.

Fuar organizasyonunun, geçen yıl yapılan gençlik aşısıyla yeni bir yola girdiğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, ana sponsor olmaktan büyük onur duyduklarını söyledi, "İlklerin şehri İzmir'in çok parlak bir geleceği var" dedi.

'Yeni fırsatlar'vurgusu
İzmir'in doğal güzellikleri ve binlerce yıllık tarihsel mirasıyla bütünleşerek hem dünyanın hem de Avrupa'nın yeniden dikkatini çekeceğini düşündüklerini vurgulayan Sancak, "Bu dönemde İzmir'e olan güçlü ilgi, İzmir Fuarı'nın katkısıyla önümüzdeki süreçte, İzmir'i mutlaka yeni fırsatlarla buluşturacaktır. Biz Folkart olarak, Türkiye'yi ve dünyayı, bir kez daha İzmir'e davet edeceğiz. Çünkü, ziyaretçilere 86. fuarda örnek bir 'Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni' yaşatmak arzusundayız" diye konuştu.

Folkart olarak yatırımlarını İzmir'de yoğunlaştırdıklarını ve sektöründe liderlik yapan bir yapı şirketi olduklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak,

'Bu kenti seviyoruz'
"Saya Grup'un aktif parçası Folkart, İzmir'de doğan, geleceğini burada planlayan bir şirkettir, İzmir'den çıkıp Türkiye'de inşaat sektörüne öncülük rolünü üstlenmiştir. Yenilikçi adımlarla yürürken, İngiltere, ABD, Almanya ve Hollanda'da özel projeler yapma hazırlığındayız. 2018 yılında Londra, New York, Münih, Berlin ve Amsterdam gibi, küresel kentlerden birinde ilk projemizin temelini atmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İzmir'i ne kadar çok sevdiklerini her fırsatta vurguladıklarını dile getiren Sancak, "Folkart, İzmir'de şu anda 13 projeyi bir arada yürütüyor. Yüksek sorumluluk duygusuyla yürüttüğümüz, kent ekonomisine istihdam başta olmak üzere, her alanda hareket sağladığımız bu 13 projenin, toplam yatırım değeri 4 milyar 400 milyon Türk lirasıdır" ifadesini kullandı.

'Lütuf değil, görev' 
Mesut Sancak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yatırımları yaparken, İzmir'de kazanıp İzmir'de yürüttü ğümüz kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle, şehre ciddi katkıda bulunmayı, kesinlikle lütuf değil, değerli bir görev olarak görüyoruz. 86. İzmir Fuarı'na ana sponsorluğumuz da, işte bu sorumlu anlayışımızın bir ürünüdür. İzmir Fuarı'ndaki tüm sanatsal aktivitelerin, halkımıza iyilikler getirmesini, moral olmasını diliyorum.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181