Kocaeli'de Güllüoğlu binası kentsel dönüşüm ile yenilecek!
Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor. İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan adresinde yaklaşık 10 yıl hizmet veren Güllüoğlu'nun eski binası hasarlı olduğu için kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Yapılan denetlemeler ve alman numuneler sonucunda hasarlı olduğu belirlenen 60 yıllık binanın yıkım çalışmaları başlatıldı. 4 katlı ve 305 metrekare alandan oluşan binanın yerine 4 katlı ve 355 metrekarelik yeni ve son derece modern bir bina yapılacak. Güzem inşaata ait olan çürük binanın yıkılmasının ardından şirket yeni yaptığı binayı bir giyim mağazasına kiralamayı planlıyor. 

Arzu YILDIRIM/Mavi Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181