Adana TOKİ 2019 başvuru şartları!
Adana'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak edilen Adana Toki 2019 başvuru şartları sizler için araştırdık.

67 ilde 140 proje ile inşa edilecek olan ve Toki 50 bin konut Adana projeleri kapsamında Adana Toki 2019 başvuru şartları nasıl sorusunun yanıtı belli oldu. 50000 konut Toki adana kapsamında Adana Tufanbeyli Toki ve Adana Sarıçam Toki inşa edilecek. 

Adana Toki 2019 başvuru şartları ve projelerin detayları şu şekilde;

Adana Toki 2019 Tufanbeyli

Toki 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Adana Tufanbeyli toki için talep toplanıyor. Adana Tufanbeyli Projesi için başvurular 6 Mart ile 19 Nisan aralığında T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana Tufanbeyli Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. Projede brüt 104 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 76 adet konut ve brüt 127 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 64 adet konutlar yer alacak.

Adana Tufanbeyli Toki satış duyurusu ve başvuru şartları için tıklayınız.
Adana Tufanbeyli Toki kura tarihi için tıklayınız.

Adana Toki 2019 Sarıçam

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 1135 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan Adana Sarıçam Toki başvuruları 2019 11 Mart itibariyle başladı, 19 Nisan'a kadar devam edecek. Başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Adana Sarıçam Toki kura tarihi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır.

​Adana Sarıçam Toki satış duyurusu ve başvuru şartları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Toki Adana 2019 başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181