Akpınar kentsel dönüşüm projesi iptal mi edildi!İşte son dakika açıklaması
Akpınar ve 1050 Konutlar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili yeni bir açıklama yapan Akpınar Kentsel Dönüşüm Derneği, bölgede yürütülmekte olan süreç başta olmak üzere yatırımcı firma Ergünkent A.Ş.'nin kentsel dönüşüm projesinden çekildiği iddiaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin beklemeye alındığını ve kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri yakından takip edeceklerini ifade eden dernek yönetimi, tüm hak sahiplerinden anlayış beklediklerini söyledi.

İşte Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamanın tam metni;

"Son günlerde BURSA kamuoyundaki en önemli konu Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamındaki görev değişikliğidir. Bu görev değişikliği neticesinde mahallemizi de yakından ilgilendiren Kentsel Dönüşüm ile ilgili bir takım gelişmeler olmuş ve Bursa ilindeki tüm kentsel dönüşüm projeleri durdurulmuş ve beklemeye alınmıştır. 

Uzun bir süredir mahallemizde gerçekleştirmeye çalıştığımız kentsel dönüşüm çalışmalarımızda bu konudan nasibini almıştır. Biz dernek yönetimimiz ve yüklenici firmamız olan Ergünkent İnşaat’ta bu süreçte maalesef diğer firmalar gibi beklemeye geçmiştir. Bu bekleyiş siz değerli komşularımızın haklı olarak tepkisine yol açmıştır. 
Sabırsızlıkla mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlamasını isteyen komşularımız arasında bir takım dedikoduların hasıl olduğu da bizlere iletilmiştir.

Bu konuların başında Ergünkent İnşaat’ın buradaki kentsel dönüşümü yapmaktan vazgeçtiği gelmektedir. Bu dedikodulara artık dur demenin zamanı geldi;
Ergünkent İnşaat’tan çekilme konusuyla alakalı dernek yönetimimize yapılmış olan resmî bir açıklama bulunmamaktadır. Mahallemizde kurulmuş olan Kentsel Dönüşüm ofisimiz de ilk günden beri tüm personeli ile hizmet vermeye devam etmektedir. Sizlerden ricamızı bir kez daha yineliyoruz.

Mahallemizde yapılacak olan Kentsel dönüşüm ile ilgili en doğru bilgileri derneğimiz yönetim kurulu üyelerinden, dernek personelimizden ve derneğimize ait resmî internet sitemizden almaya devam edeceksiniz.  Bunların haricinde bazı platformların suni gündem yaratmaya çalışmakta olduğunu görmekteyiz. Bu kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz. Tüm gelişmeleri en doğru şekilde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz."

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181