Anadolu Yakası markalı konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Anadolu Yakası markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Gerek yatırımlık gerekse oturma amaçlı olsun birçok kişi yeni bir ev sahibi olmak istiyor. Bu durumda kişilerin ilk tercih ettiği ve araştırdığı şey markalı konut projeleri oluyor.

Anadolu Yakası markalı konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

​Nef Reserve Kandilli
Markalı konut projesi üreticilerinden Nef imzası taşıyan Nef Reserve Kandilli projesi 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak. 1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Nef Reserve Kandilli detayları için Tıklayınız.

​Bir Bahçe Çekmeköy
1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tiplerinden oluşacak olan Bir Bahçe Çekmeköy projesi Birleşim Grup tarafından hayata geçirilecek. Az katlı yatay mimariye sahip olacak olan projede konut alıcılarına açık kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, Lounge alanı, kapalı çocuk oyun alanı, Yürüyüş parkuru, voleybol, basketbol, futbol spor sahası gibi imkanlar sunuluyor. Bir Bahçe Çekmeköy detayları için tıklayınız.

Dekar Kıyıbahçe
Dekar Yapı imzası ile inşa edilecek olan Dekar Kıyıbahçe projesi Çekmeköy'de yükselecek. Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerine devam eden Dekar Yapı'nın yeni projesi Ömerli'de konumlandırılacak. Dekar Kıyıbahçe projesi detayları için tıklayınız.

Siltaş Marina
​Siltaş Yapı imzası ile 200 daire ve 4 dükkandan oluşan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Pendik kurtköy'de konumlandırılan Siltaş Marina projesinde 2 blok yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik sahilde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Siltaş Marina detayları için tıklayınız.

Mesa Orman
Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek olan Mesa Orman projesinde 6 blok inşa edilecek. Beykoz konut projeleri arasında yer alacak olan projede 3 blok 6 katlı ve diğer 3 blokta 2 katlı olarak yükselecek. Sosyal imkanlarının planlandığı Mesa Orman projesinde daireler boğaz ve orman manzaralı olarak yer alacak. Mesa Orman projesi detayları için Tıklayınız.

​Çamlıyaka Konakları
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. "Kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak" sloganı ile hayata geçirilecek olan projede konutların alanları 172 metrekare ile 372 metrekare değişim gösterecek. Çamlıyaka Konakları detayları için tıklayınız.

Anadolu Yakası markalı konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 anadolu yakası markalı konut projeleri ve anadolu yakası konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181