Çamlıyaka Konakları lansman fiyatları!
Yüzde 75’i yeşil alana sahip olan Çamlıyaka Konakları lansman fiyatları belli oldu.

Ege Yapı tarafından Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları lansman fiyatları şu şekilde; lansmana özel olarak metrekare fiyatlarını 14 bin TL olarak belirlendi. 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları tasarlanıyor. 4'er kat blokların yükseldiği projede dairelerin büyüklükleri 169 metrekare ile 321 metrekare değişim gösteriyor. 

Çam ormanlarının yanında konumlanan proje 110 milyon lira yatırım bedeline sahip. 46 konut ve cadde mağazalarıdan oluşan projede daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Az katlı mimari ile tasarlanan projede müstakil bahçeli ve teraslı evler bulunuyor. Çekmeköy konut projeleri arasında bulunan Çamlıyaka Konakları projesinde evlerin her birinin müstakil bahçe kullanımı ya da geniş terasları bulunuyor. Üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanların da planlandığı proje lüks site hayatını villa konforundaki evlere taşıyacak.

Çamlıyaka Konakları lansman fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Çamlıyaka Konakları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181