Helis More ödeme seçenekleri!
Helis Yapı imzası ile hayata geçirilen Helis More projesinde uzun vadeli taksitlendirme ve uygun kredi faiz oranları alıcılarına sunuluyor.

%60'lık kısmının satışı devam eden Helis More projesinde % 25 peşin, kalan % 75’lik bakiyeyi ise şirket bünyesinde teslim tarihine kadar sıfır faizle taksitlendiriyor. Aynı zamanda 
Helis More projesinde Finansbank ile yapılan anlaşma ile kredi kullanımlarınızda %1’in altında faiz oranları sağlanıyor.

Helis More projesinde 231 konut,52 ofis,6 mağaza bulunuyor. 31 katta oluşan Helis More projesinin 25 katında konutlar yer alırken, 3 katı ofis, 2 katı mağaza,1 katı sosyal tesislere ayrılıyor.

18.500 metrekare konut alanı, 7400 metrekare ofis alanı, 5200 metrekare mağaza alanı, 2500 metrekare sosyal tesisler, 1500 metrekare depo alanı bulunan 
Helis More projesinde 15.000 metrekare otopark alanı da yer alıyor.


Helis More fiyat bilgisi için tıklayınız.

Helis More teslim tarihi ne zaman?

Helis More nerede?

Helis More
 iletişim!
Adres: Yeşilbağlar Mahallesi Selvili Sokak No:2 Beyaz Ofis A Blok Pendik/Kartal
Telefon: 0216 306 60 70
Web: www.helismore.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181