Kartal konut projeleri 2017!
İstanbul Anadolu Yakası konut projelerinin cazibe noktası haline gelen Kartal'da birbirinden özel projeler satışa sunuldu. Kartal konut projeleri 2017 listesini sizler için araştırdık. İşte satışa çıkan en yeni Kartal konut projeleri...

Zer Kartal
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Zer Kartal projesinde 1+1 daireler 75 metrekare ve 80 metrekare, 2+1 daireler 117 metrekare ve 130 metrekare ve 3+1 daireler 155 metrekare olarak tasarlanıyor. 5 bloktan oluşan Zer Kartal projesi Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı​ imzası ile hayata geçiriliyor. Zer Kartal detaylı bilgi için tılayınız.

DKY Ada Kartal
2+1’den 4+1’e kadar balkonlu ve yeni nesil ev konseptiyle +1,5 olarak planlanan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutların bulunduğu DKY Ada Kartal projesinde fitness, SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, aktivite alanları süpermarket ve kapalı otoparkta yer alıyor. DKY İnşaat imzasıyla 796 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. DKY Ada Kartal detaylı bilgi için tıklayınız.

İstMarina
5 blok şeklinde tasarlanan İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1daire seçenekleri bulunuyor. DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstMarina projesinde 1463 adet konut ve 258 adet ticari ünite yer alıyor. İstMarina detaylı bilgi için tıklayınız.

Referans Kartal Kordonboyu
Fitness, Türk hamamı, sauna ve buhar odasına sahip Referans Kartal Kordonboyu projesinde 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. Kiler GYO imzası ile 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Referans Kartal Kordonboyu projesinde 500 metrekareden oluşan Zen Bahçe bulunuyor. Referans Kartal Kordonboyu detaylı bilgi için tıklayınız.

AND Adel projesi
49 milyon 875 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen AND Adel projesi AND Gayrimenkul imzası ile yükselecek. 4 bin 951 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan AND Adel projesinde fitness, hamam, sauna, playsation odası, resim atölyesi, müzik atölyesi, cep sineması, bilardo, kütüphane ve 350 araç kapasiteli kapalı otopark ve 45 araç kapasiteli açık otopark yer alıyor. AND Adel projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Deluxia Park Residence
Teknik Yapı imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesi rezidans, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 7 bin 157 metrekare alan üzerinde inşa edilen ​Deluxia Park Residence projesi 3 blok olarak tasarlanıyor. 750 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Deluxia Park Residence 364 homeofis özellikli lüks rezidans bulunuyor. Deluxia Park Residence detaylı bilgi için tıklayınız.

Kartal konut projeleri ile yeni bir döneme giren İstanbul Anadolu Yakası konut alıcılarının yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Gerek yatırımlık gerekse oturum amacıyla konut alanların öncelikli tercihi ise projenin lokasyonu ve projelerdeki daire fiyatları olarak öne çıkıyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181