Sinpaş Time, kulesindeki saat ile ikonik bir yapı olacak!
Butik ve karma konseptli geliştirdiği projeleriyle 44 yılı geride bırakan Sinpaş’ın, son adresi İstanbul Finans Merkezi’nin de yükseldiği Ümraniye oldu. 

Finans Şehir’den sonra villa, konut, rezidans ve ticari ünitelerin yer alacağı Sinpaş Time’a start veren şirket, yenilikleri de müşterilerine sunacak. Bu projeyi farklı kılacak olan özellikler arasında kuleye yerleştirilmesi planlanan ikonik saat öne çıkıyor.

YATIRIMCILARA YENİ FIRSAT
TIME projesine ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, İstanbul’un ağırlık merkezinin bu bölgeye kayacağına işaret ederek,“Sinpaş Time, dünyanın yeni finans merkezinin hemen yanında, Finans Şehir’in kalbinde yer alan, her ayrıntısıyla titizlikle tasarlanmış, yepyeni bir karma proje. Sinpaş Time, beklentileri karşılayacak kusursuz bir karma proje örneği olarak geliştirildi. Konutla ticari alanları, konforla sosyal donatıları şehirli bir konseptle birleştiriyor. Ayrıca yatırımcılara da fırsatlar sunuyoruz’’ dedi.

İSTANBUL’DA BİR İLK
‘Burada 34 katlı büyük bir kule yapıyoruz’ diyen Çelik, Bunun tepesinde de aslında bir saat kulesi gibi saat olacak. Doğu ve Batı Ataşehir’de büyük binalar var, o binaları görebildiğiniz her yerden saatinizi ayarlayabileceksiniz. Hatta bu saat gökyüzündeki uçaktan bile görünecek” diye konuştu.

YAKIN PLAN- SİNPAŞ TİME
Proje ismi: Sinpaş Time
Lokasyon: İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye
Arsa büyüklüğü: 34.517 m2
Ünite sayısı: 342 konut/residence/villa - 33 ticari alan - 118 ofis
Metrekare aralığı: 58- 500 m2
Konut tipleri: Stüdyo daireden triplex villaya kadar çeşitli seçenekler
Fiyat aralığı: 442.000 TL ’den başlayan fiyatlar
Teslim tarihi: Aralık 2019, Aralık 2020

BİRLEŞME TAMAM
Diğer taraftan Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı’nın birleştiğini açıklayan Mahmut Sefa Çelik, “Tüm süreçler tamamlandı. Servet Gayrimenkul Genel Müdürü’yüm, ancak bu değişecek. Sinpoş GYO içindeki bir grup projenin tepe yöneticisi olarak devam ediyorum” diye konuştu.

KAMPANYALI FİYATLARLA SATIŞTA
Konutlarda metrekare fiyatlarının 8 bin 500 liradan başladığını açıklayan Çelik, “Rezidansların bulunduğu kulemizde metrekare fiyatları 9 bin liradan başlıyor. Dükkânların da metrekare fiyatları 20 bin lira seviyesinde. Proje yaklaşık 850 üniteden oluşacak, cirosu 900 milyon lira civarında” olacağını kaydetti.

Mehmet Canıtatlı / Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181