Teknik Yapı Kartal projeleri!
Markalı konut üreticilerinden Teknik Yapı Kartal projeleri ile satışlarına devam ediyor. Birçok projeye imzasını atan Teknik Yapı'nın Kartal'da 3 projesi bulunuyor. 

Teknik Yapı Kartal projeleri şu şekilde; 

Yücel Park 
21 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Yücel Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile tasarlanmış 825 adet daire yer alıyor. Kartal'ın en yeşil projesi olarak lanse edilen projede açık havuz, çocuklar için özel kreş, açık hava oyun alanları, açık kapalı spor alanları, açık hava koşu parkuru, basketbol sahası, sauna ve buhar odası bulunuyor. Yücel Park fiyat için tıklayınız.

Deluxia Park Business
18. katında restoranın bulunduğu projede 414 bağımsız bölüm yer alıyor. Deluxia Park projesinin ikinci ayağını oluşturacak olan Deluxia Park Business projesinin 19. katında da fitness merkezi ve sauna yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Deluxia Park Business projesi ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. Deluxia Park Business nerede? Tıklayınız.

Deluxia Park Residence
7 bin 157 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ila 122 metrekare arasında değişiyor. Teknik Yapı imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede 364 home ofis özellikli lüks rezidans bulunuyor. 750 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede 35 katlı 1 rezidans ve 6'şar katlı 2 ofis binası bulunuyor. Deluxia Park Residence 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası için tıklayınız.

Teknik Yapı Kartal projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181