Tual Artı Tuzla ön talep topluyor!
Tuzla yeni konut projeleri arasında bulunan Tual Artı Tuzla ön talep topluyor.

35 bin 870 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Tual Artı Tuzla ön talep toplama devam ediyor. Tual Artı ön talep formu için tıklayınız.

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilecek olan Dağ Mühendislik Tual Artı projesi 10 bin 998 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 220 daire, 165 ticari ünite ve 160 oda kapasiteli otelden oluşan projede A blokta otel+ticari alanlar, B  blok ticari alanlar, C blok konut+ticari alanlar yer alacak. Dağ Mühendislik imzası ile karma konsepti ile inşa edilecek olan Dağ Mühendislik Tual Artı projesinde 3 blok yükselecek.

29 milyon 270 bin 460 TL proje bedeli ile inşa edilecek Tual Artı Dağ Mühendislik projesinde konut, ofis, alışveriş alanları ve otel gibi birçok bağımsız bölüm planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleri ile planlanıyor.

Tual Artı Tuzla ön talep toplama işlemleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edeiblirsiniz.

Tual Artı nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Tual Artı teslim tarihi için tıklayınız.
  
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181