Ankara konut projeleri Mamak 2019!
Ankara konut projeleri Mamak 2019 listesini sizler için derledik. Eylül 2019'da Ankara'da gerçekleşen 8 bin 830 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 330 adet konut satışı ile Çankaya kazandı. Çankaya'yı 2 bin 227 konut ile Keçiören, bin 922 konut ile Yenimahalle ve bin 897 konut ile Mamak takip etti.

Markalı konut projelerinin yer aldığı Ankara Mamak ev projeleri 2019 çalışmaları devam ediyor. Ankara'nın ilçeleri arasında yer alan Mamak konut projeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

İşte Ankara konut projeleri Mamak 2019 listesi;

​İnciyaka Ankara
Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesinde daireler 3,5+1 ve 4,5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Tüm dairelerinde 10 metrekare büyüklüğünde yemek odasının bulunduğu projede 23 adet ticari ünite yer alıyor. İnciyaka Ankara detayları için tıklayınız.

Legend Life
25 bin 109,50 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde yer alacak olan Legend Life Ankara projesinde 2 blok yükselecek. Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan projede sosyal alanlar, dükkan, ofis, otopark gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. Legend Life detayları için tıklayınız.

Ankara konut projeleri Mamak 2019 listesini sizler için derledik. Ankara mamak konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181