Kuzey Ankara TOKİ satılık!
Kuzey Ankara TOKİ satılık daireler konut alıcılarına sunulacak. TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Ankara Kuzeykent TOKİ projesinde yer alan 407 konut satışa çıkacak.

Kuzey Ankara TOKİ satılık konutların 256’sı 3+1, 17’si 3+1 dubleks, 17’si teras ev ve 117’si ise 4+1 planında inşa edildi. Kuzeykent TOKİ projesinde konutların satışı 29 Mart 2018 tarihinde başlayacak. 

Ankara Kuzeykent Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 407 adet konut 29 Haziran 2018 tarihine kadar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Peşin ödemede yüzde 10 indirimin uygulandığı projede 120 aya kadar vade seçenekleri de yer alıyor.1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa edilen dev proje KuzeyKent, 5 bin 82 konut ve içinde barındırdığı ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor, ibadet yapıları ve tesisleri bulunuyor.

Kuzey Ankara TOKİ satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ugur kocarslan 6 yıl önce

Daire aldık ama kesin teslim tarihini ogrenebilir miyiz. ?

banner182

banner181