Antalya kentsel dönüşüm projesi!
Antalya kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detayları sizler için derledik. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve inşaat firmaları tarafından Antalya kentsel dönüşüm 2018 kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor.

Türkiye'nin turizm merkezi olarak bilinen şehri Antalya kentsel dönüşüm projesi kapsamında şehrin farklı bölgelerinde yıkım ve inşaat çalışmaları yapılıyor. Şehrin dört bir yanında hayata geçirilen bu projelerin kiminin inşaatı başlarken kimi henüz hazırlık aşamasında.

İşte Antalya kentsel dönüşüm bölgeleri listesi

Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm 1. etap kapsamında 5073 adet hak sahibi konutu, 1344 adet yüklenici konutu olmak üzere toplam 6417 adet konutun yapımına başlandı. Toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak olan projede çalışmalar devam ediyor. Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm detaylı bilgi için tıklayınız.

Çalkaya kentsel dönüşüm
Aksu’nun Çalkaya, Hacıaliler, Altıntaş, Kemerağzı, Mandırlar ve Güzelyurt mahallelerini kapsayan Çalkaya kentsel dönüşüm projesi alanları ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalamasının ardından Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çalkaya kentsel dönüşüm detaylı bilgi için tıklayınız.

Balbey kentsel yenileme
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Balbey kentsel yenileme projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin yüzde 60’ı ön protokolleri imzaladı. Balbey kentsel yenileme detaylı bilgi için tıklayınız.

Kepez Yeni Emek kentsel dönüşüm
206 bin metrekarelik alanı kapsayan Kepez Yeni Emek kentsel dönüşüm projesinin temeli Şubat 2018'de atıldı. 3 bin 200 hak sahibinin bulunduğu projede 12 bin konut, 19 bin bağımsız bölüm inşa edilecek. Kepez Yeni Emek kentsel dönüşüm detaylı bilgi için tıklayınız.

Gülveren kentsel dönüşüm
65 bin 911 metrekare alanda 160 gecekonduyu ve 145 hak sahibini kapsayan Antalya Gülveren kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor. Gülveren kentsel dönüşüm detaylı bilgi için tıklayınız.

Antalya kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181