Avrupa Yakası konut projeleri 2019!
Avrupa Yakası'nda daire arayışında kişiler Avrupa Yakası konut projeleri 2019 listesini merak ediyor.

İstanbul'un gözde ilçelerinin yer aldığı Avrupa Yakası'nda konut projeleri hızla hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projelerde satışlar da sürüyor. Bizde sizler için 2019 Avrupa Yakası konut projeleri detaylarını derledik.

İşte Avrupa Yakası konut projeleri 2019 listesi;

​Flores Topkapı
Toplam 156 daireden oluşan Flores Topkapı projesinde dairelerin yanı sıra 11 ticari ünite planlanıyor. 5000 metrekare arsa alanına sahip olan Flores Topkapı Fatih projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 daireler bulunuyor. "L" şeklinde mimari ile tasarlanan Flores Topkapı projesinde daire büyüklükleri 59 ila 148 metrekare arasında değişim gösteriyor. Flores Topkapı teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

​Brand İstanbul Park
İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesinde 442 daireden oluşacak Brand İstanbul Park projesinde 442 daire yer alacak. Beylikdüzü konut projeleri arasında yer alan proje Ems Ypaı Beylikdüzü projesi 8.705 metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılacak. Karma konsepti ile inşa edilecek olan projede açık havuz imkanı bulunuyor.​ Brand İstanbul Park teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

​Collet Avcılar
Daire büyüklüklerinin 53 metrekare ile 189 metrekare arasında değişim gösterdiği Collet Avcılar projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’da konumlandırılan projede 4 blok yükseliyor. Kanal İstanbul ve deniz manzarasına hakim konumda olan proje 9 bin 583 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Collet Avcılar teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

​Gülmahal Kağıthane
1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen projede farklı büyüklüklerde daireler konut alıcılarına sunuluyor. 850 metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje dikey mimarisi ile yükseliyor. Gülmahal Kağıthane teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

Real Konaklar Yedikule
3+1 ve 4+1 tripleks villaların yer alacağı Real Konaklar Yedikule projesinde bloklar 3 katlı olarak inşa edilecek. Fatih konut projeleri arasında yer alacak olan Real Konaklar Yedikule projesi 120 adet konuttan oluşacak. Real Konaklar Yedikule nerede? Tıklayınız.

Avrupa Yakası konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Avrupa yakası 2019 konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181